Tro, Håb & Inspiration

Amalie synger om en større mening

Snart udkommer Amalie Skrivers nye single ’Nothing to Say’. Men den unge sanger har absolut noget at sige og peger mod en større mening med livet.

Amalie Skriver udgiver i slutningen af september en ny single, og i 2019 følger en EP.

Fredag d. 28. september 2018 udgiver singer/songwriter Amalie Skriver en ny single, som hun selv har skrevet, komponeret og arrangeret.

Amalie har lagt mange kræfter i tilblivelsen af singlen ’Nothing To Say’ og håber, at den kan nå langt ud i det danske musiklandskab. Singlen blev til på baggrund af Amalies søgen efter at sætte ord på sine tanker og følelser om nogle af livets udfordringer.

– Selv i livet som kristen kan det være svært at bede, men som sangen giver udtryk for, er der en frihed i at vide, at Gud allerede på forhånd kender vores tanker fuldt ud, og at han går med os igennem det hele. Sangen afspejler således manglen på ord og en indre længsel efter at finde en større mening med livet og et håb, fortæller Amalie.

Som en ung kristen musiker har Amalie en anderledes tilgang til musikken og livet, end de fleste andre på hendes alder. Hun kan lide at række ud til sit publikum og lukke dem ind i sit indre univers i håb om at opmuntre sine lyttere med de kristne budskaber i hendes sange. Amalies sange bærer præg af en ung kvindes refleksioner over livets mange spørgsmål og en søgen efter mening, som er en nærværende tanke for de fleste mennesker.

Musikken er catchy, og Amalies vokal er autentisk og vedkommende. Hun akkompagneres af velspillende strygere og elegant guitar- og klaverspil. Med sig på cello og korsang har Amalie sin barndomsveninde Rebecca Cecilia Kousgaard, som ligeledes er med til hendes koncerter, og på trommer musikeren Mikkel Mouritsen. Resten bliver i den musikalske familie med Amalies far på kontrabas og broren Joachim på kor.

Musik fra starten af

Amalie er vokset op i et musikalsk hjem, da begge hendes forældre er musikpædagoger, og har siden hun var 3 år sunget og spillet violin. Hun begyndte at skrive sange allerede som 13-årig, og foruden violinen spiller hun også klaver og guitar.

Amalies seneste udgivelse “Mystery Airlines” (2016) modtog god omtale i medierne. Til daglig går Amalie på musikvidenskab på Københavns Universitet.

Singlen er en del af en kommende EP-udgivelse, der udkommer i 2019. Amalie har fornylig indgået et samarbejde med Promokontoret, der sørger for at få ’Nothing to Say’ ud i radioen.

 

Her kunne din reklame være
Se også