Tro, Håb & Inspiration

Max med nyt budskab på en gammel måde

Hvis du lige går og mangler den seneste 80’er plade, så behøver du ikke lede længere.

På mange måder er det modigt at udgive et album, som lyder 30 år for gammelt. Men på en eller anden måde så lykkes det for Kevin Max at gøre det troværdigt. Det skal dog siges, at et helt album, med sange, som lyder lidt for gamle og lidt for slidte allerede efter få gennemlytninger, så bliver det desværre lidt kedeligt.

Det er ikke et album, som har råbt på opmærksomhed, eller som man ikke har kunnet vente med at høre igen. AWOL er Kevin Max’ niende album i eget navn, og de seneste fire er udgivet de seneste 3 år, så han er en produktiv herre. Særligt albummet Broken Temples var rigtigt godt.

AWOL har en tider ret mørk lyd, som klæder Kevin Max’ stemme. Især nummeret Eurorail er enormt stemningsmættet. Det er et af albummets absolutte højdepunkter. Nummeret Brand new hit pumper afsted i bedste U2 stil, men U2 er for længst videre i deres lyd.

Kevin Max har bestemt noget på hjerte og er ærlig i sit liv og omkring sine kampe, men selv om indpakningen passer, så er det underligt at tænke, at Kevin Max har noget nyt at sige på en gammel måde. Men med den fart han producerer albums på, kommer der nok snart noget nyt fra hans hånd igen, og det kan man så glæde sig til.

Kunstner: Kevin Max – Titel: AWOL – Genre: Pop/rock
– Forhandler: itunes – Pris: 69 kr

Her kunne din reklame være
Se også