Tro, Håb & Inspiration

Fantastisk album fra MercyMe

Bandet MercyMe startede i 1994, men fik sit store gennembrud med sangen ”I can only imagine” i 2002 – og i 2018 blev sangen baggrund for filmen af samme navn. Siden er det blevet til i alt 19 albums, inkl. dette. De har vundet både Billboard awards, dove awards mv., og en ting er sikkert: Disse gutter har stadig rigtig meget at byde på!

Min overskrift er: Fantastisk album – og det er det virkelig, hvis jeg skal beskrive det med få ord. Det er sjældent, jeg hører et album, hvor jeg bliver revet med og kan lide ALLE sange, jeg hører, men sådan har jeg det med dette album. 10 supergode sange, velskrevet, velspillet og velproduceret. Mange af sangene er ørehængere, som sætter sig, og teksterne er trosstyrkende og opbyggende og minder mig om, hvilken stor Gud jeg tror på.

Forsangeren Bart Millard har stået i spidsen siden starten, og han synger fantastisk og med en indlevelse, som jeg elsker. Der er en helhed og samhørighed mellem tekst og musik, og så lyder det bare virkelig godt. Titlen på albummet ”Always only Jesus” indrammer indholdet supergodt, for alle sangene viser hen mod Jesus. Der er noget for enhver smag og alder, så det kan høres på tværs af generationer.

De slutter albummet med en ny version af klassikeren ”Nothing but the blood”. Det er altid farligt at gøre det med gamle, velkendte sange, men de gør det virkelig godt. Den er nem at synge med på og kan sagtens blive en version, man vil bruge i menighederne.

Min anbefaling er: Hvis du skal købe et nyt kristent album, så køb dette. Du bliver ikke skuffet.

Kunstner: MercyMe
Titel: Always Only Jesus
Genre: Pop / Lovsang
Tilgængelighed: Alle streamingtjenester. Fysisk på bandets hjemmeside.

Her kunne din reklame være
Se også