Tro, Håb & Inspiration

Finurlig pop!

Rutineret sangskriver ude med nyt album.

Brandon Heath var et ukendt navn for mig, men har flere albums bag sig og har vundet mange priser gennem tiden.

Han voksede op i en ikke-kristen familie, som blev ramt af skilsmisse, hvilket gjorde ham bitter imod familie generelt, indtil han i teenageårene tog imod Jesus. Han fik en guitar som 13 årig og begyndte at skrive sange. Han tog imod Jesus som 16-årig.

I år 2000 fik han sin guitar stjålet, og for at få penge til en ny guitar lavede han en demo-CD med sine egne sange. Denne demo blev startskuddet til hans musikalske karriere. Demoen blev genudgivet i 2004. Samme år udgav han også sit andet album. Han var vundet mange DOVE awards for bl.a. New Artist of the Year (2008), Male Vocalist of the Year (2009 & 2010) og Song of the Year (2009).

Derudover har han været nomineret til flere grammy’er og diverse andre priser.

Enough Already er ikke en EP, men den er til den korte side (knap 31 minutter), og man føler, at man hurtigt kommer igennem den. Der er otte forskellige sange, og åbningssangen Human Nature gentages til sidst i en akustisk version.

Han synger godt, og der er flere gode, velskrevne sange. Når jeg kalder det finurlig pop, er det fordi, han i teksterne har en evne til at sige tingene på en måde, man ikke lige normalt hører. Fx den lettere ironiske Another Song About Love skrevet sammen med bandet Apollo LTD. Dette mærkes også i Human Nature med pointen:

We’re not God’s problem. We are Gods children
We are not hopeless. We’re what He’s building
We can be unfinished and still be His image
To bring in the light to the land of the living

Har du ikke hørt Brandon Heath før, fortjener han helt sikkert et lyt.

Kunstner: Brandon Heath

Titel: Enough Already

Genre: Pop

Download: itunes.dk – Pris: 79 kr.

Her kunne din reklame være
Se også