Tro, Håb & Inspiration

På randen af et gennembrud

Et glimrende men ukendt band på verdensplan er på vej til at slå igennem.

Bandet startede som ’The Aslan Band’ i 1995 af tre Zach-brødre. I 1998 kom der en fjerde bror med samtidig med deres første indspilning. De udgav flere plader uafhængigt af pladeselskaberne og i 2004 skiftede de navn til Remedy Drive.
I 2011 forlod tre af brødrene bandet, og kun forsanger David Zach blev tilbage. Han fandt nye musikere, og bandet rykkede fra Nebraska til Nashville, Tennessee.

David Zachs stemme lyder meget som forsangeren fra Audio Adrenaline, men musikstilen er ikke hård rock som Audio Adrenaline men derimod alternativ rock.
Sangene er meget varierede. På et par af numrene, som fx ’Brighter Than Apathy’ og ’Sunlight on her Face’ minder de lidt om ColdPlay. Sidstnævnte sang bliver gentaget i en udgave hovedsageligt med cello som det sidste nummer på pladen.
Sangen ’I don’t belong to you’ giver associationer til Imagine Dragons. Og sangene er ikke de sædvanlige radiohits på 3,5 min., men de fleste er over 5 min, uden at de føles lange.

Der er flere gæsteoptrædener, hvilket også hjælper til at musikken føles varieret. På den første sang dukker en Rachael Lampa McCarthy op, hvis inderlige stemme giver sangen en Jesus Culture lovsangsfornemmelse. På den tredje sang medvirker et afrikansk kor på (måske) swahili. De synger delvist rent, men det er en god effekt, selvom sluttonen skærer lidt i ørene. På den ottende sang kigger Propaganda forbi og giver en god rap.

En af de ’fortabte brødre’ (Philip Zach) er vendt tilbage som producer af denne plade. Pengene har de samlet ind via et Kickstarter projekt, hvor folk har kunnet donere penge. De penge har været givet godt ud. ’The North Star’ er værd at købe.

Her kunne din reklame være
Se også