Tro, Håb & Inspiration

Fantastisk underholdende metal

Fallstar har længe været et af de mest undervurderede bands på den moderne metalscene. Alle deres album har været bundsolide. Dette års album, Sacred Mirrors, er endnu et skud på stammen af en perlerække af udgivelser, som fortjener at blive hørt og nydt af så mange som muligt.

Det er blot et par år siden, at Fallstar udgav Sunbreather, som var et af mine, hvis ikke mit absolutte, favoritalbum fra 2021. Denne nye plade er på nuværende tidspunkt trygt på vej til samme position for 2023.Lige fra det første nummer, “Timebender & The Jet Engine” slår til, så er man hooked. Fallstar har en dejlig intensitet og inderlighed, kombineret med en kæk energi, som man måske fornemmer lidt fra titlen på nummeret.

Det er meget svært ikke at blive revet med, når Fallstar går til den, og det gør de på stort set hele skiven. Selv på de rolige og melodiske numre er energien og passionen høj. Frontmand Chris Ratzlaff er velsignet med en meget eklektisk vokal, som kan gå helt fra det dybe og høje skrig, til en følelsesladet og rammende melodisk sang.

Det passer alt sammen perfekt til det instrumentale, som er finpudset til nær perfektion. De mere poppede numre som “Screaming Through the Walls” og “Dischordia” stikker lidt ud blandt tunge heavy-hitters som “Doomsayer” og “xSCARZx”, men det hele smelter sammen til en konstant fængende lytteroplevelse, som aldrig er kedelig.

Tematisk passer det brede lydbillede rigtigt godt ind, da lyrikken ofte drejer sig om at se ind i sig selv og lære at konfrontere de ting, som vi måske helst vil ignorere eller helt glemme. Men hvis vi lærer at se os selv og verden omkring os med vores skabers øjne, vil vi kunne finde håbet til at skabe et bedre selv og dermed en bedre verden.

Sacred Mirrors er et utroligt stærkt album, som vil glæde alle, som har den mindste kærlighed til den hårdere ende af det musikalske spektrum. Hvis det er dig, og du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Fallstar, så er dette album et perfekt sted at starte.

Kunstner: Fallstar
Titel: Sacred Mirrors
Genre: Nu-Metal/Metalcore
Download: itunes.dk – Pris: 69 kr.

Her kunne din reklame være
Se også