Tro, Håb & Inspiration

Smukt Jesus- centreret album

Kristene DiMarco var ukendt for mig som solist, da jeg hørte dette album. Men hun udgav faktisk sit første album i 2008 og har i alt udgivet 4 albums inklusiv dette. Hun er meget aktiv som lovsangsleder og er med i Bethel Music, og det var også lovsangen, som satte hende i gang med at skrive sange.

Dette album er et meget Jesus-centreret album. Sangene handler om Jesus og viser hen til ham hele vejen igennem. Derfor er det et album, som fortjener, at man sætter sig og lytter til teksterne, som jeg tror, mange vil kunne genkende sig selv i. Det indeholder også 3 duetter med sangerne Jason Upton og Gable Price.

Kristene har en meget speciel stemme, og nogle gange ”hvisker” hun næsten, når hun synger. Det gør, at man virkelig skal lytte for at få fat i teksterne på især nogle af de første numre. Men hun er god til at variere sin vokal og give sangene det udtryk, som hører til.

Dette album er et pop/lovsangs album, hvor især teksterne har meget at sige. Der er ikke mange uptempo sange, men det passer fint til solisten og til albummet som helhed. Det er et album som jeg er kommet til at holde meget af, og som jeg varmt kan anbefale til enhver, som trænger til at opmuntres i troen og at fokusere på Jesus. Lyt fx til sangen ”Wherever you leed”, hvor hun synger ”I’m gonna fix my eyes on Jesus, walking with the one who walks on the sea. I’m gonna give my life to follow. Speak to me and I’ll go, wherever you lead”. Smuk tekst, smuk sang. God fornøjelse

Kunstner: Kristene DiMarco

Titel: Field

Genre: Pop – lovsang

Tilgængelighed: Alle streamingtjenester

Her kunne din reklame være
Se også