Tro, Håb & Inspiration

Indierock med små stille perler

Jeg havde aldrig hørt om Gable Price and Friends, da jeg blev bedt om at anmelde dette album. Bandet er fra Redding, Californien, og startede i 2018. De har udgivet et album i 2020, nogle EP’er og nu dette album. Bandet består af Gable Price, forsanger, Adam Elizarraraz, guitarist, Daniel Vargas på trommer og så er endnu en guitarist kommet til, nemlig Cam Pablo.

Der er tale om et album, som er langt fra den musikgenre, jeg normalt lytter til. Det er indierock med masser af gang i den – med enkelte undtagelser. Men det er nogle gutter, som kan deres kram, og jeg imponeres især over den musikalske side, som er virkelig godt spillet og produceret. Det, som gør, at jeg ikke er helt vild med denne genre, er, at det ofte er svært at høre teksterne, da musikken fylder meget.

Albummet har flest uptempo numre, men der er nogle flotte, lidt mere stille numre, som jeg synes rigtig godt om, fx sangen ”Treason”, som handler om at få noget ud af livet. En rigtig fin sang, synes jeg. Min favorit er dog ”Jesus Christ hold me steady”, som handler om, at vi går igennem gode og svære tider, men at vi kan bede Jesus holde os fast.

En virkelig flot sang. Generelt er sangene gode tekstmæssigt og med godt bibelsk fundament. Albummet henvender sig mest til et ungt publikum, men er man til indierock, vil den nok også vække begejstring. Bandet er ikke stort i USA endnu, men med dette album vil de nok påkalde sig noget opmærksomhed og blive mere kendt.

Kunstner: Gable Price and Friends
Titel: The consequence of being alive
Genre: Indierock/alternativ
Tilgængelighed: Alle streamingtjenester

Her kunne din reklame være
Se også