Tro, Håb & Inspiration

Ny datingside for unge kristne

Efterskolelærer Christoffer Elkjær har skabt datingsiden ”Christoffers Venner”.

Har du endnu ikke mødt den eneste ene? Hende eller ham, der giver dig kriller i maven, sved på panden og gelé i hele kroppen?

Nogle singler forsøger sig på datingsider. Men de fleste platforme er enten overfladiske, dyre eller henvender sig slet ikke til unge kristne singler.

Christoffers Venner er en ny datingside, der har kristne som målgruppe. Manden bag hedder Christoffer Elkjær, 29 år, og er til daglig lærer på den kristne Skovbo Efterskole.

– De etablerede platforme er dyre og overvældende med mange profiler og kategorier, uden at de er specielt rettet mod kristne værdier. Der mangler simpelthen en platform for unge kristne singler, der måske har travlt med fuldtidsarbejde og ikke møder nye mennesker i deres netværk, siger Christoffer Elkjær.

Christoffers venner

Christoffers Venner er en enkel og simpel platform, hvor det er gratis at oprette en profil – og gratis, hvis man nøjes med at lade andre kontakte en. Vælger man at blive betalende bruger, kan man, modsat gratisprofilerne, se de andre profiler og tage kontakt.

Christoffer Elkjær vil gerne henvende sig til de unge kristne, som vil date via internettet, men som ønsker sig noget seriøst og ikke vil udstille sig selv på en grim og overfladisk datingside.

At dele værdier

Christoffer ved af egen erfaring, hvor svært et kan være at finde en kæreste, som har de samme kristne livsværdier. For to år siden blev han omtalt i flere medier, da han lavede en hjemmeside – ”Date Two Meter Man” – som i virkeligheden var én lang datingprofil, hvor den 204 centimeter høje Christoffer præsenterede sig selv og sine værdier. Idéen var, at Christoffers venner og omgangskreds kunne dele hjemmesiden via Facebook og andre sociale medier. Det resulterede i mange tusinde klik og kastede flere dates af sig.

Nu forsøger han så at hjælpe andre kristne, som er i samme situation.

– Der ligger noget værdi og meningsfuldt i at dele liv med én, som har den samme tro på en kærlig Skaber som en selv. Jeg har selv oplevet, hvor underligt det var at skulle snakke tro, ånd og spirituelt med en person, som ikke er kristen.

– Selv om personen ikke var fordømmende, så følte man sig fremmed, fordi den anden ikke kunne forstå den “verden”, siger Christoffer.

Christoffer Elkjærs egen profil ligger også på datingsiden.
Har selv profil

Christoffer mødte nogle søde piger via hjemmesiden ”Date Two Meter Man”, men det blev aldrig til noget seriøst. Han opgav projektet, men nåede at gøre sig nogle vigtige datingerfaringer, som han vil bruge i arbejdet med sin nye datingplatform.

Han lagde som den første sin egen profil på som et eksempel på, hvordan en profil kan se ud. Hér fortæller han, at han bor i Roskilde, er apostolsk kristen, og at troen og de kristne værdier altid har været vigtige for ham.

Vi får også at vide, at han er over gennemsnittet i køkkenet, er rimelig sjov, har en sublim hukommelse, er hudløs ærlig og eftertænksom, og at han er 67 procent ironisk og 75 procent uhøjtidelig.
Han har også lagt et par videoklip på, som andre også får mulighed for at gøre.

Et pænt tocifret antal singler har allerede tilmeldt sig datingsiden. Det kan du også gøre, hvis du klikker ind på www.christoffersvenner.dk, hvor du også kan læse meget mere om projektet.

Her kunne din reklame være
Se også