Tro, Håb & Inspiration

En sang fra de varme lande (Florida)

Denne EP er en live-optagelse med 5 gode sange fra Florida

Amerikanske ‘Reach City Worship’ hører til i Tampa, Florida. Sangene er optaget live på en af deres lokale konferencer, og det er lykkedes dem at få live-stemningen med på pladen.

Deres hoved-lovsangsleder har det traditionsrige navn John Wesley, ligesom den store grundlægger af Metodismen i England i 1700-tallet. John har skrevet alle sangene selv. En af dem helt alene. To af dem sammen med Andrew Bergthold, og to sange sammen med yderligere to andre personer ved navn Ashtin Villa og Kenneth Collins.

Med deres sange ønsker ‘Reach City Worship’ at nedbryde barriererne mellem generationerne og mellem de forskellige kirkeretninger og forene mennesker gennem vort fælles håb i Kristus.

Stilmæssigt ligger de tæt op ad Hillsong, Jesus Culture og Planetshakers. Musikken holder, og sangerne synger godt.

Selvom der kun er 5 numre, har de fleste en god længde på over 7 minutter, så det føles som en hel CD. Titlen ‘Nothing Else Matters’ har i øvrigt ingenting at gøre med Metallicas sang af samme navn, men titelsangen referer til beretningen i Lukas 7 om den syndige kvinde med alabastkrukken med parfume, der væder Jesu fødder med sine tårer i farisæerens hus.

Min favoritsang er ‘Never Leave Me.’ En uptempo sang, hvor man synger i omkvædene: ”Where you are is where I want to be. I come alive in your freedom. I am yours, you are my victory. With every breath, I’m singing.”

Stærkt efterfulgt af sangen (rent favoritmæssigt) ‘I Stand Amazed’ hvor især bridgen er helt fantastisk, og man har lyst til at synge med på: “Holy, holy is the Lord Almighty,” om den så skulle synges hundrede gange i træk.

Denne EP er meget billig, og absolut pengene værd.

Kunstner: Reach City Worship – Titel: Nothing Else Matters – Genre: Lovsang – Pris: iTunes.dk: 40 kr.

Her kunne din reklame være
Se også