Tro, Håb & Inspiration

Fremragende album af Sanctus Real

Man bliver taget med storm fra starten af, med tre gode og meget forskellige numre.

Sanctus Real er et tre-mands-band bestående af forsanger Dustin Lolli, Chris Rohman på guitar og Mark Graalman på trommer. Derudover bliver de suppleret af forskellige studio-musikere på pladen.
Bandet blev dannet i Ohio i 1996 og er et erfarent band med flere udgivelser bag sig. Der har været skiftende musikere, og i 2015 foretog de et forsanger-skifte, hvilket ikke alle bands overlever. Men Dustin Lolli synger fantastisk og formår både at synge blødt og råt, alt efter hvad sangen har brug for.
De skriver selv deres sange, nogle gange med hjælp fra deres producere og studiomusikere, og der er ikke nogen dårlige sange på denne meget varierede plade, hvor sangene veksler mellem at være fremragende eller ”bare” gode.

De lægger ud med det svingende rock-nummer ’Your love is loud’ efterfuldt af den dystre og smukke ’Survival’, hvor Lolli synger med meget blues i stemmen. Så kommer der pludselig en alletiders reggae-lignende lovsang ’Safe in my fathers arms’, som jeg vil anbefale danske kirker at tage ind i repertoiret, for variationens skyld. Den fjerde sang ’Confidence’ handler om, hvad vi lære af Bibelens helte, og er en bøn om, at vi må få nogle af de samme kvaliteter.

Sang nr. otte ’Hello love’ hæver sig over gennemsnittet, og den niende ’My hope is in the Lord’ byder på endnu en overraskelse, da stilen er Country/Bluegrass og meget behagelig at lytte til. Fruen, Sarah Lolli, synger med på denne, og det giver lidt associationer til Carrie Underwood. (Ægteparret har også et band ved siden af kaldet ’James and June’.)

Det er svært at få armene ned over Sanctus Reals nye plade. Denne CD kan varmt anbefales.

Kunstner: Sanctus Real – Titel: Changed – Genre: Rock/Lovsang
Download: itunes.dk – Pris: 99 kr.

Her kunne din reklame være
Se også