Tro, Håb & Inspiration

Flot musik og stærke tekster

USA har mange dygtige kristne singer-songwriters. Josh Baldwin er en af dem. Han var et ubeskrevet blad for mig, da jeg først lyttede til dette album. Men han kunne godt gå hen og blive en af mine favoritter. Han er en amerikansk sanger, som i 10 år var lovsangsleder i North Carolina, inden han i 2014 blev lovsangsleder i Bethel-menigheden i Redding, Californien. Han har udgivet en hel stribe albums, og dette er altså det nyeste.

Stilen er pop/lovsang med lidt “tyngde” og hele lydbilledet er meget “amerikansk”. Man kan godt høre, at det er en erfaren sanger og musiker, vi har med at gøre.

Ved første gennemlytning er det især melodierne og de flotte arrangementer, der tiltaler mig. Men når jeg så lytter igen, så er det teksterne, som giver mig lyst til at lytte om og om igen.

Sange om Guds kærlighed, omsorg og nærvær i mange af livets omstændigheder opmuntrer og giver mig en glæde over at være Guds barn. Teksterne er fantastiske og vidner om et stærkt gudsforhold og en glæde over at tilhøre Skaberen.

Jeg tænker ikke umiddelbart, at det er sange, man vil bruge som lovsange herhjemme, men det er sange, man kan bruge i sin egen tilbedelse og tid med Gud.

Musikalsk er det meget flot og dygtigt lavet. Der er kælet for musikken, og der er god harmoni mellem de musikalske arrangementer og sangene i sig selv.

Jeg vil fremhæve sangene “Evidence” og “New Creations”, som begge handler om, at skabelsen beviser Guds eksistens, og at vi blev skabt af skaberen.

Det er sange, som bekræfter Guds eksistens for den ikke-troende, og som minder os troende om, hvor stor Gud er. På den måde synes jeg, at det er et album, som ikke kun er for os kristne, men som kan give stof til eftertanke hos den ikke-kristne lytter.

Musikken i sig selv er lige som så meget andet pop, og derfor vil det ikke føles “mærkeligt” for en ikke-kristen at lytte til.

Alt i alt et album, jeg varmt kan anbefale – og som giver lyst til at lytte til mere af hans musik.

Her kunne din reklame være
Se også