Tro, Håb & Inspiration

Behagelig baggrundsmusik

Den erfarne lovsangsleder Jason Upton leverer lovsang med billeder fra naturen.

Jason er pianist, sanger og sangskriver og leder af ’Key of David Ministries’ i Wisconsin, hvor han bor med sin familie. Han har gæstet mange konferencer i ’Morning Star Ministries’ i Charlotte, North Carolina, hvor præsten hedder Rick Joyner (forfatter til mange bøger).

For ikke så mange år siden gæstede Jason Danmark og gav en koncert med band i Apostolsk Kirke i Kolding. Det var en god aften. Meget af hans lovsang er inspirativt, hvor han sidder ved klaveret og synger, ’hvad der kommer’. På denne plade er sangene mere gennemarbejdede, selv om de måske oprindeligt er opstået på denne måde.

Sangen ’Jesus, You’re beautiful’ er en flot sang. Ellers er det ikke et sindsoprivende album, men fungerer godt som stille baggrundsmusik derhjemme. Fans af Upton vil ikke blive skuffet, da han lyder, som han plejer. Vol. 1 udkom i 2015. Han har i øvrigt rigtigt mange plader bag sig. Så vidt jeg kan tælle, er dette udgivelse nr. 18.

To af sangene er digte/historier, han læser op med underlægningsmusik, og på pladens sidste sang har han sin lille datter, Lucy, med, hvilket er mere sødt end godt. Ellers det en normal lovsangsplade uden de store armbevægelser eller overraskelser.

I sangen ’Wild and free’ synger han, at ”det er helligt at være vild og fri”, og at ”Gud er vild og fri”, hvilket jeg nok vil stille spørgsmålstegn ved rent teologisk, hvis ’vild’ skal forstås som værende ’ude af kontrol’ eller ’hæmningsløs’. Måske definerer han ’vild’ som værende ’utæmmet af mennesker’ eller noget der vokser ’frit i naturen’ – stadig ikke det bedste billede på Gud. De andre tekster har jeg ingen problemer med. Alt i alt en fin plade.

Kunstner: Jason Upton – Titel: A Table full of strangers, Vol. 2 – Genre: Lovsang – Download: itunes.dk – Pris: 79 kr.

Her kunne din reklame være
Se også