Tro, Håb & Inspiration

Talentakademi ansætter ny kreativ mentor for skuespillere

Tegner Peder Petersen, Von Beruf mm

Peter Pedersen er blevet ansat som kreativ mentor på Akademiet i Mariager fra næste skoleår. Peter skal lede og undervise de unge skuespilstalenter og udvikle deres potentiale, udfordre deres evner og hjælpe dem med at koble tro sammen med scenekunsten.

”Det skal både være trygt, sjovt, kreativt og udfordrende for eleverne. Der skal være plads til at eksperimentere, til at dumme sig og til alverdens skæve og gale idéer. Men også plads til, at vi kommer steder hen, som vi slet ikke troede var muligt. Jeg brænder for, at det kreative og det kunstneriske bliver en langt mere integreret del af kirkens liv,” siger Peter Pedersen i forbindelsen med ansættelsen.

11 lektioner om ugen

Morten Iversen, daglig leder på Akademiet, er også begejstret.
”Hver dag søger vi efter muligheder for at udvikle og udfordre teenagernes talenter og gaver.
Peter Pedersens energi, kreativitet og brand for unge og tro kommer til at løfte vores kvalitet og indhold endnu mere. Eleverne på Akademiet har mulighed for at få mere end 11 lektioners teater om ugen, dette er mere end nogen anden skole, vi kender til.”

Peter Pedersen bor i Aarhus med sin kone Alice og deres to børn.
Peter kommer i Aarhus Valgmenighed, hvor han er team- og teaterleder for de kreative gudstjenester.
Peter har som teaterlærer og instruktør stået bag 12 efterskolemusicals samt en lang række andre forestillinger og opsætninger og kan undervise i en stor palet af forskellige teaterdiscipliner og emner – alt fra teaterhistorie til gadeteater.

Akademiet på Mariager Efterskole er en kristen talentoverbygning for elever, der har afsluttet 9. eller 10.klasse og som ønsker at vokse i deres tro, mens de udvikler deres talent.

Også elitefodbold

Akademiet har allerede talentundervisning i skuespil, musik, iværksætteri og lederskab og fra næste år også elitefodbold.
Man kan allerede nu søge om optagelse og blive inviteret til prøvetræning i efteråret for at sikre sig en af de 8 pladser på skolens fodboldfelt.

Her kunne din reklame være
Se også