Tro, Håb & Inspiration

Igen flot musik fra Rend Collectiv

Kan man blive træt af banjo, tinfløjter og irsk charme? Kan man blive træt af den ene sublime melodi efter den næste? Når det kommer til Rend Collective, må svaret unægteligt være et klart og rungende nej!

Det nordirske band Rend Collective har igen og igen lagt ørehængende sange ud på deres i alt 10 albums. Det tiende er Choose To Worship. Og der er ingen grund til at pakke det ind. Det er godt!

Albummet Choose to worship er fyldt med gode sange, velproducerede arrangementer og en bred vifte af instrumenter som understreger bandets nordirske rødder og særkende.

Albummet har de store lovsangshittere, og de brede ballader, og forsanger Chris Llewellyns hæse stemmer er perfekt til de stille ballader. Rend Collectives store styrke er deres ærlighed og insisteren på at livet ikke er perfekt, hverken i forhold til andre mennesker eller i forhold til Gud. Men Gud er god! Det er et gennemgående tema på hele albummet.

Rend Collective vælger at tilbede på trods af alt hvad de kan komme med selv og fordi at Gud er god og fortjener tilbedelse. Det bringer en ægthed og troværdighed som til tider kan være manglende i anden kristen musik, som i sammenligning kan virke overfladisk og unødigt poleret.

Som bonus information kan det nævnes at den 10/10 2020 spiller Rend Collective i Århus. Der kan med egne øre høre hvorfor Rend Collective er værd at lytte til, og heldigvis behøver man ikke vente så længe. Rend Collective og Choose to Worship kan høres allerede nu.

Her kunne din reklame være
Se også