Tro, Håb & Inspiration

Solid og stærk pop

Newsboys er tilbage i sædvanlig opstilling, som et 4-mands band, og de leverer varen igen.

På den forrige plade havde Newsboys tre forsangere i en særlig “United” version. Den oprindelige forsanger Peter Furler samt bandets tidligere bassist, Phil Joel, der har en succesrig solokarriere, var begge med.

Michael Tate er dog en så erfaren sanger, at man ikke savner de to andre på denne indspilning, hvor han uden problemer genindtager pladsen som forsanger (som han har gjort det før).

Oprindeligt var Newsboys et rockband. Stilen må nu betegnes som pop, ind imellem med dance elementer, men hvad gør det, når bare sangene er gode. Og det er de! Der er masser af gode melodier, og teksterne er stærke. Enten lovsangsprægede eller de formidler et godt budskab.

Mine favoritter er: Åbningssangen ‘Magnetic’, som sagtens kunne spilles på et diskotek (hvis det altså ikke lige var for den kristne tekst, der handler om, at Gud hjælper os tilbage, når vi bevæger os på afveje).

‘I Still Believe You’re Good,’ som måske er er pladens bedste sang, handler om, at Gud er god, selv når vi går gennem en dal. Medrivende melodi og tekst.

‘Come Through’ en uptempo pop-sang, handler om, at vi ikke er forladte af Gud, men at Han lader tingene virke til gode (Rom. 8:28) for vor skyld.

‘Clean’ er en godt dance-nummer, der handler om at være sig selv og ikke gemme sig bag vægge af lavt selvværd, da Gud er stærk, selvom vi er svage.

‘No Doubt’ handler om, at Gud fuldfører, hvad Han har begyndt.

Der er 10 sange i det hele, og man får en musikvideo med af sangen ‘Magnetic’ som rosinen i pølseenden. Sangene er ikke lange. Samlet set er pladen 37 min. og det er inkl. den ekstra musikvideo. Pladen er pengene værd, og popsange skal helst heller ikke være for lange.

Kunstner: NEWS BOYS

Titel: Stand

Genre: Pop

Download: Itunes

Pris: 89 kr.

Her kunne din reklame være
Se også