Tro, Håb & Inspiration

Måske årets bedste sommeralbum

Selvom de varme måneder ikke har så mange ben tilbage at gå på i år, så har Apollo LTD været så søde at velsigne os alle med et yderst sommerligt popalbum, som ville være en skam for enhver fan af opløftende elektropop at forbigå.

Lige fra det første nummer på Apollo LTD’s debutablum Out of Body er stemningen sat. ”Drive” er et perfekt åbningsnummer, som viser Jordan Phillips’ og Adam Stark’s kunnen, når det kommer til at sætte både beats og catchy lyrik sammen. Hvis jeg skulle lave en sammenligning med en anden kunstner, så virker Apollo LTD’s lyd umiddelbart som en lidt mere voksen Owl City, med en anelse mere letforståelig lyrik.

Den mere jordnære lyrik fører også på nogle punkter til en lidt spirituel vaghed, som vi ser hos mange kristne popartister. Som ny lytter kan det være lidt svært at regne ud, om der egentlig bliver sunget om Gud, eller en romantisk interesse. Men jeg vil vove at påstå, at når man er klar over musikernes kristne ståsted, så kommer den også tydeligt til udtryk, når sangene fortolkes i det lys.

En sang som ”Gold” lyder sågar som om, at nogen bad et band om at skrive en lovsang, som kunne snige sig ind på P3’s hitliste, uden at nogen skulle ane mistanke, før de virkelig lyttede efter. Der er et meget stort potentiale her for en kristen gruppe til at slå igennem på mainstream-scenen.

Jeg kan let forestille mig dette album køre i mange folks biler på en varm sommerdag, mens de kører med vinduerne nede. Det kan også varmt anbefales at smide Out of Body på, hvis der skal lokkes nogle folk på dansegulvet til en fest, eller hvis du bare selv har en hang til catchy pop og har brug for noget at skråle med på, når du går rundt alene og støver af derhjemme. Det var i hvert fald sådan en god del af min weekend gik.

Kunstner: Apollo LTD – Titel: Out of Body – Genre: Elektropop – Forhandler: itunes.dk – Pris: 89,-

Her kunne din reklame være
Se også