Tro, Håb & Inspiration

Indierock som giver stof til eftertanke

Det er efterhånden sjældent, at jeg anmelder et band, som jeg ikke har noget kendskab til i forvejen. Weathered er dog et af disse. Før jeg lyttede til dette album, gav jeg deres forrige materiale et lyt, og blev både spændt på at høre hvad Everyting All at Once ville byde på, og undrede mig over, at jeg ikke havde lyttet til gruppen noget før. Tror det er en følelse, som mange førstegangslyttere vil kunne nikke genkendende til, efter de tjekker dette band ud.

Weathered har ikke lavet musik forfærdeligt længe, men siden 2015 har de dog et par udgivelser under bæltet. En demo, og en selvudgivet EP og album. I 2018 skrev de så kontrakt med det kristne alternative/hardcore label Facedown Records, og udgav samme år deres andet album, Stranger Here.

Den musiske stil Weathered har, er på mange måder ret simpel, men uden at blive kedelig. Der er et nostalgisk tint af 90’ernes alternative rockmusik, men en tydelig influens fra de mere moderne indie bands.

Det resulterer i et album som er meget let at lytte til, både for dem som går op i kunstnerens tekniske færdigheder, men også for dem som bare kan li’ god musik. Der en behagelig blanding af stemningsfulde tracks, sammen med mere energifulde optrædener hele albummet igennem.

Sangteksterne bærer meget præg af personlige oplevelser, dog uden at komme uden for relaterbar rækkevidde. Samme som “Mach 7” og “Quick Tempered” minder meget om moderne indslag til salmernes bog.

Der er både plads til frustrationer og ærgrelser, men også selvransagelser, og håb for fremtiden. Det er lyrisk hvor bandet rigtigt skinner, og hvis du er til introspektiv, personlig og spirituel lyricisme, så kan jeg varmt anbefale at du straks sætter samtlige udgivelser fra Weathered på din to-do-liste.

Kunstner: Weathered Titel: Everything All at Once
Genre: Indie Rock Download: itunes.dk – Pris: 69 kr.

Her kunne din reklame være
Se også