Tro, Håb & Inspiration

Solidt metal

Det andet album fra amerikanske Relent er ganske overbevisende og stilsikkert.

Relents debutplade ‘Heart Attack’ udkom i 2019, og de kører videre i sikker stil. Der er mange ligheder med P.O.D. (som står for ‘Payable On Death’) og Demon Hunter, og på en enkelt sang store ligheder med Red Hot Chili Peppers. Det er på sangen ‘LOW’, hvor man kan høre, at Relent har hentet en hel del inspiration fra Red Hot Chili Peppers’s ‘Give it away’ til en sekvens i sangen. Ellers må resten af sangen siges at være Relents “egen”.

Der er ingen growling på sangene som hos Demon Hunter, men omkvædene minder en del om dem stilmæssigt. Der er en del rap-metal på versene (ligesom P.O.D.) med “rigtig sang” på omkvædene. Der er også få ligheder med Disciple, men der er ingen screaming i vokalerne, som hos Disciple.

Sangene er gode og har en god energi. Der er ikke nogle dårlige sange, men de suser alle derudaf, den ene sang efter hinanden i højt tempo. Bandet lyder super sammenspillet. Der er masser af dobbelt stortromme og trommefills, men gode præstationer hele vejen rundt. Forsangeren hedder Miggy Sanchez og synger og rapper overbevisende. Relent hører hjemme i San Antonio, Texas.

De har turneret flittigt gennem de sidste par år (viser kalenderen på deres hjemmeside). Primært i USA med en enkelt afstikker til Mexico (sikkert på grund af deres spanske rødder). Vi skal frem til sang til sang nummer otte (sangen ‘Memories’), før der bliver gearet en smule ned, og tempoet bliver mere roligt. Ikke at det er en decideret stille sang, men den er bare i et langsommere tempo.

Det er svært at fremhæve nogle sange fremfor de andre, men jeg kan godt lide ‘Critical’ på grund af dens iørefaldende omkvæd. Alt i alt et godt og vellykket album!

Kunstner: Relent

Titel: Heavy

Genre: Nu-Metal

Download: itunes.dk – Pris: 89 kr.

Her kunne din reklame være
Se også