Tro, Håb & Inspiration

Chrissy: ’Ingen andre – intet andet’

Chrissy Kristensen er mest kendt som lovsanger, men nu har hun udgivet en EP med sine egne sange. Hvis du forventer en lovsangs-EP, vil du blive overrasket. – Men snyd ikke dig selv for at give denne EP en chance, for den er virkelig god.

Chrissy har skrevet en hel del sange i årenes løb, og at hun har noget på hjerte, viser denne EP meget tydeligt. Der er tale om en peronlig udgivelse, med sange der handler om tvivl, længsel, håb og tillid. En af EP’ens sange er ”Himmelsk fred”, som tidligere er udgivet sammen med Mariagerfjord Frikirke. Her er den mere følsom og inderlig og slutter smukt af med oplæsning fra Filipperbrevet 4, som handler om ikke at bekymre sig, men lægge alle ting over til Gud.

Sangen ”Ingen andre, intet andet” handler om, at man til tider glemmer Guds storhed og finder andre guder, fordi man tror, man kan selv. Hvem kan ikke genkende det? Sangen ”En dag” er en virkelig ørehænger. En fantastisk sang, som handler om den dag, vi skal se Jesus. Hvis det ikke var en kristen sang, ville jeg sige, at det var en sang med hit-potentiale, fordi den er så eminent, flot og velproduceret.

De to sidste sange ”Altid den samme” og ”Tag mig tilbage” er lige så gode og personlige, som resten af EP’en. I det hele taget er dette bare en EP, jeg virkelig vil anbefale dig at lytte til. Sangene er så gode, og Chrissy synger fantastisk. Dejlig varm og blød stemme, og så er den virkelig flot musikalsk også. Gode musikere, der forstår at omfavne sangene med de rigtige instrumenter, som giver fylde og får teksterne til at stå i centrum. En helt igennem vellykket EP.

Kunstner: Chrissy

Titel: Ingen andre – intet andet

Genre: Pop/Lovsang

Download: Diverse streamingsplatforme

Her kunne din reklame være
Se også