Tro, Håb & Inspiration

Et album som sætter spor

Bertil Edin er nok mest kendt som en del af gruppen Edin/Ådahl, som bl.a. var med i det internationale Melodi Grand prix I 1990 med sangen ”Like a wind”. Der er gået ca. 25 år, siden han sidst udgav musik, men nu er han aktuel med et nyt album.

Albummet ”Be calm and silent” er et fremragende album, hvor tekster og melodier hænger sammen og skaber en helhed, og sangene vidner om en mand, som har erfaring med Gud som en trofast, nærværende Gud, men også erfaring med livets svære sider.

Det er mange år siden, jeg har hørt Bertil Edin synge, og jeg blev overrasket over hans dybe, lidt hæse stemme. Men den passer perfekt til sangene og stilen og gør albummet meget troværdigt. Jeg elsker musikken, som er i bedste country-pop, lidt ”westcoast-rock” stil. Det er så flot musikalsk arrangeret, og musikerne gør det supergodt (jeg har desværre ikke kunnet finde navne på dem).

Giv dig selv tid til at lytte til teksterne. Lyt til sangen ”Hallelujah”, som er en ørehænger, man nemt synger med på. Eller ”Give your burden to me”, som handler om at komme til Gud med sine byrder. Så er der også ”Be calm, be silent”, om at give sig tid til at lytte til Gud. Men der er også sange om livet, savnet efter en mistet mor og om kærlighed. Der er tyngde i disse sange, og de vinder for hver gennemlytning.

Hvis du vil høre noget nyt musik, vil jeg anbefale dig at give dette album en chance.

Kunstner: Bertil Edin

Titel: Be calm, be silent

Genre: Country/pop, Westcoast rock

Tilgængelighed: Alle streamingtjenester

Her kunne din reklame være
Se også