Tro, Håb & Inspiration

Å-festival i pinsen

Årets festival afholdes d. 26-29. maj. Programmet er endnu ikke færdigt og vil løbende blive opdateret på hjemmesiden.

Å-festival kan dog allerede afsløre, hvilke kunstnere der medvirker: Rebecca St. James // USA er en GRAMMY®-vindende singer-songwriter, best-selling forfatter, taler og skuespiller Hun blev katapulteret ind i

Flame

rampelyset efter udgivelsen af sit debutalbum fra ForeFront Records i 1994.

FLAME er både en GRAMMY® nomineret og Stellar Award vindende hip-hop kunstner. Han er en af de ledende artister på den kristne hip-hop scene og har udgivet 9 albums til dato. Kings Kaleidoscope blander messingblæsere, strengeinstrumenter, hip-hop-rytmer, elektroniske og analoge lyde og farvestrålende komponeringer. Gruppen startede som lovsangsmusikere i en kirke.

Israel & New Breed har siden 1989 sat sit aftryk i kirkerne rundt i verden med sange som Jesus at the Center, Moving Forward, Friend of God, You are Good og mange flere.

Rebecca St. James
Se også