Tro, Håb & Inspiration

Dennis Quaid synger til Gud

Dennis Quaid, skuespiller og sanger, har udgivet albummet Fallen her i 2023.

Albummet er en lang række af sange med fokus rettet mod Gud og hans nåde. Den har en bekendelse af fristelser og en god portion anger, bekendelse og bøn til Gud om nåde. ”Forstå mig Gud, tag mig til nåde”, synger Dennis med sin lidt afslappede stil og stemme. Dennis opleves at synge eller snakke direkte til Gud i sine sange.

Hans egen proces, et vidnesbyrd til verden og samtidig en personlig bøn, som på en måde er en enkel og kortfattet sandhed for mange, der har haft et møde med Gud. På den måde er hans sange nemme at relatere til. Life’s Railway to Heaven er det nummer, som er lidt mere i tempo og meget rytme og garanteret fans. Country-sang er en gennemgående tone i hans genre med stemning, glæde og humør, dog til tider en lyd af nedtrykthed.

Sangens tekst er mere en sang om Guds kærlige vejledning til os mennesker i livet…om nåden, der altid er til rådighed for os. Hvis vi bevæger os hen imod et andet nummer som Heart-beat: Er det en kærlighedssang til en kvinde eller til Gud, det er uvist. Men mere en kærlighedssang og stadig med en gennemgående tone af country.

Musikken henvender sig til den mere modne lytter. Og den er begrænset til den enkelte med et genkendeligt øre til tekstindholdet, mere end til musikkens tone i sig selv. Det er spændende tekster og genkendelig lyd af country.

Kunstner: Dennis Quaid
Titel: Fallen
Genre: Country
Download: itunes.dk – Pris: 89 kr.

Her kunne din reklame være
Se også