Tro, Håb & Inspiration

Profetiske toner, som sprænger rammerne!

En betænksom kreativitet er kodeordet, når vi omtaler og kigger ind i musikkens John van Duesen.

John Van er vokset op i den sydøstlige del af USA i en missionær familie. John er i dag gift og forfatter og soloartist. Som bare 17-årig sprang han familiens rammer og bevægede sig ud i punkrockens musikalske trend med sit band, The Lonely Forrest. Johns kristne tro var mere baseret på en kulturel tilgang end en trosoverbevisning dengang. Han havde svært ved at finde sin egen tro på Jesus og sig selv.

Imens John oplevede stor succes med bandet The Lonely Forrest, følte han sig fortabt indeni. Hans kaos var intens. Bøn blev en del af hans verden, han blev døbt, og hans band The Lonely Forrest begyndte sin afslutning.

I 2018 udgav John sit solo album (I AM). Johns mildhed og hengivenhed og overgivelse gennemsyrede hans sange. Det giver os lyttere et indtryk af, at John fandt ind til Guds hjerte, en proces af overgivelse,som hans musik udtrykker og emmer af. Tonen er autentisk med et personligt udtryk af tilbedelse til Jesus. Samtidig en profetisk tekst og en forfriskende tone i albummet I AM. Sit helt eget følelsesmæssige udtryk om et indre kaos og lige der – oplevelsen af at finde Jesus. Vi møder en smuk og samtidig barsk rejse ind i hans kreative musikalske proces i hans musik.

John´s stemme og klang rammer mange målgrupper, en udtalt styrke. Han skifter mellem udtryk. Den bløde og kreative ømhed og den mere larmende rock. Han sprænger rammerne, og det gør ham fuldstændig unik. Han skal høres!

Kunstner: John van Deusen

Titel: I Am

Genre: Indie / Rock

Download: itunes.dk – Pris: 69 kr.

Her kunne din reklame være
Se også