Tro, Håb & Inspiration

Live fra lovsangskonference

Passion er en årlig, tilbagevendende begivenhed med undervisning samt en koncert, hvor mere eller mindre kendte navne bidrager med nye sange.

Denne optagelse er fra den femogtyvende gang, denne konference blev afholdt. Jeg husker flere sange gennem tiderne, der også nåede de danske breddegrader. Nogle gange var det nye ved dem bare, at der var tillagt et nyt omkvæd til en allerede velkendt sang, som dermed gav sangen nyt liv. Det var også i forbindelse med Passion, at jeg første gang stødte på navnet Crowder. Han bidrager også dette år med en ny sang.

Af kendte navne, der ellers er med, kan nævnes Kari Jobe, Cody Carnes, Elevation Worship og Kristian Stanfill, og så er der en del lovsangsledere, jeg ikke har hørt om før. Af de “ukendte” (for mig) er Melodie Malone en positiv overraskelse. Hendes sang I’ve witnessed it er kraftfuld, og den blev også titelnummeret for indspilningen. Den gentages som sidste nummer i en “single version”, hvilket betyder en studieindspilning.

Åbningssangen All About You med Kristian Stanfill får mig til at tænke på en artikel, jeg engang læste, der stillede spørgsmålet: Hvorfor skal al lovsang lyde som U2? For denne lyder unægtelig derhen af, men er en ok sang. For at svare på spørgsmålet handler det nok om, hvor sangskriverne henter deres inspiration fra. En anden kendt lovsangsleder fortalte mig engang, at han stort set aldrig selv lyttede til lovsangsmusik, vistnok fordi han ikke fandt det særligt kreativt.

Cody Carnes sang Good (Can’t Be Anything Else) handler om, at Gud altid er god og ikke kan være andet. Det kan diskuteres. Jeg vil sige, at Gud også er hellig og retfærdig. Hvis Carnes mener, at Gud er god samtidig med, han er disse andre ting, så er budskabet ok. Melodien er super. En fin lovsangsindspilning med enkelte gode sange.

Kunstner: Passion
Titel: I’ve witnessed it (live)
Genre: Worship
Tilgængelighed: Itunes.dk – Pris: 109 kr.

Her kunne din reklame være
Se også