Tro, Håb & Inspiration

KFS ansætter tre nye sekretærer til Nord- og Østdanmark

Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) er klar med et nyt stærkt hold til det kommende skoleår, efter tre sekretærstillinger blev besat ved ansættelsesrunde i februar.

Både de gymnasiale og de videregående studerende vil få støtte og sparring fra de nye medarbejdere i KFS, oplyser generalsekretær Christian Rasmussen.

Julie Thingmann Christensen.
Julie – Nord- og Midtjylland

I Nord- og Midtjylland er Julie Thingmann Christensen blevet ansat som efterfølger til Jan Pahus Nissen. Hun får base i Aalborg og skal arbejde med både gymnasiale og videregående studerende i regionen samt være tovholder for KFS-arbejdet her.
”Jeg glæder mig helt vildt til de mange samtaler om Jesus, til at møde alle KFS’erne og til sammen med dem at fortælle videre, hvor fantastisk god Gud er,” fortæller hun.

Rebekka Rasmussen.
Rebekka – Østdanmark

Øst for Storebælt ansættes Rebekka Barbara Friis Rasmussen som gymnasiesekretær. Hun efterfølger Lisa Rom Boye på kontoret på Østerbro. Rebekka skal fortsætte arbejdet blandt KFS-grupper og lokalforeninger i det gymnasiale KFS-arbejde.
”Jeg er spændt på at skulle arbejde for og med gymnasieeleverne øst for Storebælt! Jeg glæder mig til mange ting, men nogle af dem er at lære gymnasieeleverne at kende, at bruge tid sammen med dem og at holde religionstimer ude på gymnasierne og åbne op for at invitere eleverne til at undersøge Jesus selv,” fortæller Rebekka.

”I Julie og Rebekka har vi fået to unge kvinder, der først og fremmest elsker Jesus og studerende. De har deres unge alder til trods rigtig meget erfaring med studentermission.
Julie har været engageret på alle mulige måder i KFS siden gymnasietiden, og Rebekka er lige nu volontør i Montenegros studenterarbejde på andet år – udsendt af KFS” udtaler generalsekretær Christian Rasmussen.

Kristian Kappel
Kristian – København

I stillingen som studentersekretær i Øst har den nuværende medarbejder Kristian Kappel sagt ja til en forlængelse på to år.
– Man er jo altid lidt ekstra spændt, når chefen ringer midt i en ansættelsesproces, for hvem kommer til at overtage ens job? Jeg indrømmer, at jeg blev temmelig overrasket over tilbuddet om 2 års forlængelse, men jeg blev også simpelthen så glad.
Jeg føler mig virkelig privilegeret ved muligheden for at være i KFS 2 år mere, end jeg regnede med, og glæder mig til at se, hvad Gud har tænkt sig at bruge det til.
Og så får jeg jo lov til at være med i arbejdet for en ny og vildt spændende 2020 vision – hvor videregående studerende er et af de helt centrale fokusområder, siger Kristian Kappel.

Usædvanlig forlængelse

Til Kristians forlængelse kommenterer Christian Rasmussen:
”Vi er også rigtig glade for, at Kristian har sagt ja til at forlænge kontrakten. Vi har egentlig en åremålspolitik i KFS, som betyder, at gymnasie- og studentersekretærer ikke kan forlænges, men da vi vurderede, at ansøgerfeltet til stillingen som studentersekretær i København ikke matchede profilen ift. alder og uddannelse, har vi dispenseret derfra i denne omgang.
Så Kristian fortsætter det gode arbejde, han har lagt for dagen de seneste fem år.”

Ansættelserne træder alle i kraft d. 1. august.

Se også