Tro, Håb & Inspiration

Lena Garnfeldt udgiver lovsange

Lyder navnet Garnfeldt bekendt? Så er det nok fordi Lena og Jens Garnfeldt er parret bag KBC, Københavns Bibeltræningscenter, som de startede tilbage i 1988.

I tillæg til at være medpastor for KBC og jævnligt tale i lokale kirker og til konferencer, er Lena Garnfeldt en erfaren lovsangsleder og har i 30 år ledt lovsang både herhjemme og i udlandet. Nu har hun udgivet lovsangsalbummet ”Love of my Life”.

Formålet med udgivelsen er at formidle og føre mennesker ind i et dybere tilbedelsesliv og give dem en oplevelse af Guds nærvær i musikken. Albummet er Jesus-centreret lovsang i klassisk kristen gospel-fortolkning, i en stil som vi kender i mange danske kirkelige miljøer. CD’en er blevet produceret i Nashville, TN, og med nogle af verdens bedste kristne musikere, fortæller Lena Garnfeldt.

Albummet består af en blanding af helt nye sange samt klassikere inden for lovsang, som fx. ”Holy Holy Holy” og ”How Great”.
”How Great” består af salmen ”How Great though art”, som suppleres med et enkelt omkvæd fra Chris Tomlins ”How Great” – en sjov lille overraskelse til slut. I nogle af sangene veksler Lena mellem engelsk og dansk – hvilket fungerer fint og ikke kun vil glæde ældre lyttere, som ikke er fortrolige med det engelske, men også andre, som allerede kender sangene på begge sprog.

Darlene Zschechs ”Potter’s Hand” er en anden klassisk lovsang, som Lena synger sikkert og smukt, uden slinger i valsen.

To af de nye lovsange er fra danske sangskrivere: Sang 3 ’You Alone’, skrevet af Josephine Michaelsen fra Kirken i Kulturcentret og sang 8, skrevet af Daniel og Natalee Karangi fra Hillsong København. Sangene er oprindeligt på dansk, men for begge gælder det, at Lena har oversat teksten til engelsk og synger først på dansk og derefter på engelsk. Den tredje af de nye sange, Glory of your name, er engelsk og skrevet af producer Nick Coetzee.

Kærlighed og fokus på Jesus skinner igennem hele albummet, og med den høje tekniske og musikalske klasse er det bare at nyde det og hengive sig til lovsangen.

Albummet med de 10 sange kan købes i fysisk form via Lenas egen hjemmeside lg-music.dk og koster 149,95 kr. eller via download på itunes.dk for 69 kr.

Her kunne din reklame være
Se også