Tro, Håb & Inspiration

Missionær fik besøg fra Kolding

Danske Kirsten Solveig Pinheiro arbejder som missionær blandt de fattige i Brasilien. Hun arrangerer bl.a. teaterforestillinger for at formidle budskaber til børn og deres familier.

Det var et eventyr med mening at få besøg af Euroclass teamet sammen med familien Hedelund, fortæller missionær Kirsten Solveig Pinheiro i et nyhedsbrev fra Brasilien.

”Det var nogle seje danskere, der gav gode vidnesbyrd, hvor de kom frem…. for god ordens skyld skal vi dog lige sige, at der også var to hollændere, en grønlænder og en færing iblandt.

Brasiliens Venedig

Det, der kom til at stå stærkest i alles bevidsthed var nok Afua på Marajo-øen, det brasilanske Venedig i Amazon-regionen. En uforglemmelig oplevelse! Vi kom hjem med trætte ben, da vi gik utrolig meget, og vi cyklede på broerne i selve byen Afua, ud over at vi sejlede nogle gange til mere afsidesliggende bebyggelser og kirker. Der var mange myg, så meget myggespray blev brugt,og regntiden var slet ikke forbi, selv om det var maj. Men vi oplevede givende fællesskab med missionærer fra andre missioner dér, noget der kan udbygges i fremtiden.

Rigtig mange mennesker blev berørt under fremstødet, især på skoler. De blev udfordret af dramaers budskaber og de unges anstrengelser, fik et ord og et smil med på vejen, og flere blev udfordret til at lære noget engelsk.

STOR tak for forbønnen!” skriver Kirsten Solveig Pinheiro.

Se også