Tro, Håb & Inspiration

Pop der holder

Citizen Way er en trio, oprindeligt fra Chicago-området, og de er ude med deres tredje album med mange gode numre.

Den første og den sidste sang er klart de to bedste af høj kaliber. Den første hedder ‘The Lord’s Prayer’, og teksten er bygget på bønnen Fadervor, hvor teksten til omkvædet dog er lånt fra bla.

Åbenbaringen 4:8 plus lidt af deres eget. En meget iørefaldende sang med et stærkt omkvæd, som måske også vil blive brugt som lovsang i kirker (til ungdomsmøder om ikke andet). Skivens sidste nummer ‘Wavewalker’ er en uptempo dance sang, hvor omkvædet lyder: “I’m a wavewalker. I’m dancing on water. When the devil tries to shake me, I just pray harder” osv.

De andre sange, der ligger imellem de to, har måske ikke samme hit-potentiale, men de er ganske udmærkede (og behagelige).

I 2016 flyttede bandet til musikbyen Nashville, Tennessee, og der blev dengang skiftet ud blandt medlemmerne. Forsangeren er den samme, som har været der hele tiden: Ben Calhoun, som også spiller guitar (og på pladen også lidt bas og klaver).

De to andre medlemmer er David Blascoe, primært på trommer og percussion, og (med det Skandinavisk-klingende navn) Daniel Olsson på guitar, orgel, klaver og backing vokal.

Bandet startede i øvrigt helt tilbage i 2004 med navnet ‘The Least of These’ men skiftede navn i forbindelse med deres første udgivelse i 2012. Det nye forklares på denne måde: “I am a CITIZEN in the Kingdom of God, Following the WAY, the Truth and the Life. And His name is Jesus.”

En vellykket tredje plade fra Citizen Way, som de godt kan være tilfredse med. Det kan være, at det også bliver den sidste, for nu har både David og Daniel skrevet på sociale medier, at de stopper. Om forsangeren Ben vælger at gå solo eller går ud og finder nye bandmedlemmer, vil tiden vise.

Her kunne din reklame være
Se også