Tro, Håb & Inspiration

Sydvestjyllands Efterskole bringer gaver til Nepal

Ræk-ud-linjen fra efterskolen i Bramming har netop været på besøg hos fattige kristne.

27 danske efterskoleelever fra Bramming har fået mange sjove oplevelser med hjem fra Nepal.

De 27 danske elever slæbte 60 kg legetøj, en masse sportstøj, computere og en pengegave med sig til et slumområde i Katmandau.

Eleverne rejste den 28. februar med rygsækkene fyldt til bristepunktet. Nu er gaverne afleveret, og eleverne er på vej hjem – med en masse spændende oplevelser i bagagen.

Også sidste år var efterskolens rejse til Nepal fyldt med gode oplevelser.

Gode gaver til fattige

Efterskoleeleverne medbragte en masse ting, de havde fået sponsoreret, bl.a. 60 kg legetøj, 24 spillersæt fra Hummel og en masse sportstøj fra Sportsmaster, Sport24 og en lokal idrætsklub, computere m.m.

Disse ting blev givet til en lokal menighed, som driver flere skoler i slumområderne i Katmandu. Der var også en pengegave på ikke mindre end 23.000,- kr. eller 3.300,- USD, som Ræk-ud-eleverne har samlet ind på en auktionsaften.

”Jesus makes Beautiful things out of dust,” står der på muren bag Ræk-ud-eleverne. De skriver om opholdet: Vi havde en fin tur herned og er blevet godt indkvarteret hos familien Williams. Lørdag er gået med sightseeing i Katmandu. Her er dejlig varmt, støvet og støjende. Fotos: Facebook

Møder lokale kristne

– Jeg glæder mig meget over den velvilje, vi har mødt i forbindelse med vores tur, og glæder mig til, at eleverne skal møde de lokale kristne og den storslåede og markant anderledes natur og kultur i Nepal, udtalte viceforstander Torben Linden før afrejsen.

Torben og to andre medarbejdere rejste sammen med eleverne til Nepal, som Ræk-ud-linjen nu har besøgt for fjerde gang.

– Rygsækkene bliver nok noget lettere på hjemturen, men jeg er sikker på, at de vil være fyldt med gode, lærerige og udfordrende oplevelser, og at den enkelte elev har lært nye sider af sig selv og Gud at kende, sluttede Torben.

Se også