Tro, Håb & Inspiration

Julestemning der rammer

Kunstner: For KING & COUNTRY – Titel: A Drummer boy Christmas – Genre: Jul/Pop – Findes på: Spotify, YouTube Music

For KING & COUNTRY er kendt for deres melodiøse og unikke musik, der både er følsomt og peaker med tromme-beats og smukke harmonier. Deres julealbum er ingen undtagelse. De to Smallbone brødre leger med både tekst og musik og leverer et super godt album.

A drummer boy Christmas er helt klart et spændende album. Man tænker ellers, om de mon kunne toppe deres ”Burn the ships” album fra 2018 og så med julesange. Men de holder bare deres helt unikke stil. De tager fat i julesangene, som kun de brødre kan. Med deres unikke stemmer krydret med gode harmonier og rytmer. Der er et større kor i enkelte sange og strygere i andre, men ellers skinner deres gode pop-stil igennem.

Hvis du er til det melodiøse, stærke og rørende stemmer med super harmonier samt velproduceret musik, så er dette her klart et album for dig.

For KING & COUNTRY formår at give nyt liv til gamle sange og salmer så som “Joy to the world”, “O come all ye faithfull” og “Go tell it on the mountain”. De har også skrevet nye julesange, der giver ny lyd til stunden, hvor englene synger for hyrderne i Lukas 2:14: ”Ære være Gud i det højeste” – en smuk sang.

De er fra deres sidste udgivelse blevet kendt for at turde tage svære emner op, og det gør de ikke helt på dette album. Det er et decideret julealbum, og den genre rammer de helt.
De starter og slutter også albummet godt ved at lade én sang være både start og slut, dog med hvert sit vers, nemlig ”In The Bleak Midwinter ” – det indkapsler albummet godt.

Det at de også taler ind over et par steder, forstærker kun oplevelsen, og jeg sad med en følelse af at have haft en skøn lovsangsstund efter at have hørt albummet. Dette her er uden tvivl mit nye favorit-julealbum!

Her kunne din reklame være
Se også