Tro, Håb & Inspiration

Påskelejre 2022

Der er flere gode muligheder for at mødes til fællesskab med andre unge kristne i påsken 2022.

KFS holder påskelejr i Skanderborg fra 9.-13. april med teamet ”Fra Gud”.Foto: KFS

Påsken nærmer sig og dermed også mulighed for at komme på påskelejr med andre unge. Der er flere, som afholder påskelejr, og vi bringer her et lille overblik over nogle af de muligheder, der er.

KFS’ påskelejr i Skanderborg

Kristeligt Forbund for Studerende afholder påskelejr med titlen ”Fra Gud”. Det foregår fra 9. til 13. April i Skanderborg og er for unge studerende på både ungdoms- og videregående uddannelser. Om temaet ”Fra Gud” skriver KFS:

”… sammen vil vi gå på opdagelse i nogle af de helt store spørgsmål: Hvad vil det sige at være sendt fra Gud? Og hvor er vi sendt til? Jesus siger ’gå’, men hvad skal vores fødder pege på? Familie, venner eller Peru? Studiet eller kirken? Hverdag, eventyr eller?
Det er let at blive rundtosset midt i dagligdag, store oplevelser og Jesu kald til mission i al verden. Vi fristes indimellem til at hviske: ”Tak for befalingen og de flotte ord, men jeg står på perronen og kan ikke finde vej længere!”

Det er den hvisken, vi sætter lyd til på årets Påskelejr! Sammen vil vi gå på opdagelse i, hvad det betyder for os, at vi i livet, hverdagen og missionen er – ”Fra Gud” Jesus siger, at Han er med os ”til verdens ende”, men hvor er det? Det handler om at finde vejen sammen med Gud i en forvirrende verden.
Læs mere og tilmeld dig på Påskelejr ’22 (paaskelejr.dk)

PåskeOase på Rudehøj Efterskole

Ung Oases påskelejr har fået temaet ”Vejen, sandheden, livet – og alt imellem” og er for unge mellem 13 og 19 år. Den foregår i år på Rudehøj efterskole. Den tager udgangspunkt i verset fra Joh.Ev. kap. 14, v. 6, hvor der står:” Jeg er vejen, sandheden og livet. Ingen kommer til faderen uden ved mig”.

Der vil være fokus på, hvad den passage betyder og hvad Jesus mener, når Han siger ”Jeg er vejen, sandheden og livet”
Læs mere og tilmeld dig på PåskeOase – BUO

LM’s Teenlejr på Lolland

Luthersk Missions børne-og ungdomsarbejde har teen-lejr på Sildestrup, Lolland fra 9-13. April. Den er for unge fra 13 år og op.
Her er temaet den første påske og hvad der skete. Men det er også en lejr med plads til hygge, fællesskab og nærvær.
Læs mere og tilmeld dig på Invitation til Påskelejr (lmbu.dk)

Bibelstævne i Vejle

Frelsens Hær afholder bibelstævne for unge mellem 13 og 29 år. Det foregår fra 14-17. april på KFS i Vejle. Temaet er ”Bibelens gemte guld”, hvor der undervises i påskens spændende emner. På bibielstævnet lægges der vægt på undervisning, fællesskab og at opleve Guds nærvær.
Læs mere og tilmeld dig på Bibelstævne – FHB&U (fhbu.dk)

Her kunne din reklame være
Se også