Tro, Håb & Inspiration

Alle go’e x 3

Tredje gang er lykkens gang, siger man. Først blev denne plade udgivet “normalt”, derefter i en deluxe-udgave, og nu kommer den så i en Our Version. Det svarer vel lidt til en Director’s Cut i filmverdenen.

En amerikansk anmelder mistænker Switchfoot lidt for med dette album at “tage deres musik tilbage” (fra pladeselskaberne) i stil med, hvad Taylor Swift har gjort. Om det er rigtigt, er der ingen, der ved, men hvis det er, kan man vel ikke fortænke dem i det. Et af deres største hits, Dare You To Move, er at finde på denne plade. Den sang er tidløs og bliver aldrig dårlig.

Der er også et par numre med fra Deluxe-udgaven. Alle sangene er i øvrigt genindspilninger helt fra bunden af, så lyden er frisk og nutidig. Der er gået 20 år siden The Beautiful Letdown kom på gaden for første gang. Enkelte sange har fået justeret nogle af teksterne, men vi snakker om små detaljer. Fx er “Al Pacino’s cash” nu “Al Capones’s cash” (måske de havde fået klager) og “Lexus cages” hedder nu “Tesla cages”.

Åbningssangen Meant To Live (Our Version) er (stadig) god med et godt budskab. We were meant to live for so much more, but we lost ourselves. (Det var meningen, at vi skulle leve for meget mere, men vi mistede os selv.) Og fra samme sang: We want more than this world has to offer. (Vi ønsker mere, end hvad denne verden kan tilbyde.)

I den næste sang synges der: This is your life. Are you who you want to be? (Det er dit liv. Er du den, du ønsker at være?) En tekst, der giver anledning til refleksion. Jeg kan også godt lide sangen Ammunition. En rock-sang med godt gang i.

Hvis man er en nyere fan af Switchfoot og ikke allerede har en de første to udgaver, kan man roligt købe The Beautiful Letdown (Our Version), for det er et super album; men har man en af de tidligere versioner, så er der ikke så meget grund til det, for så stor er forskellen ikke.

Kunstner: Switchfoot
Titel: The Beautiful Letdown (Our Version)
Genre: Alternative Rock
Download: itunes.dk – Pris: 69 kr.

Se også