Tro, Håb & Inspiration

Et smukt pusterum i karantænetiden

Blandt de mange ting, som vi savner i denne tid fyldt med nedlukninger og aflysninger, er den live musikoplevelse. Et rigtig godt livealbum kan midlertidigt lindre dette savn, og det er heldigvis et rigtig godt et af slagsen,
den efterhånden legendariske lovsangskunsnter John Mark McMillan har smidt på gaden til folket.

Der er altid høje forventninger når John Mark McMillan udgiver noget som helst. Men selv hans, så at sige, svageste output ligger for det meste langt over det man kan kalde for gennemsnittet i hans genre.

Det er samme oplevelse som jeg sidder med efter at have lyttet til Stabal Session. Det er ikke helt på samme niveau som hans sidste liveforetagende Live at The Knight. Det er ikke helt så decideret storslående, men det er en mere intim oplevelse, som dog faktisk passer rigtig godt til disse tider vi befinder os i.

Sangudvalget er svært at beklage sig over, “How He Loves” er en klassiker, som ingen af hans livealbums burde være foruden, og versionen her skuffer ikke. Johns ekstra følelsesladede udførelse af “The Road, The Rocks and the Weeds” er også svær ikke at blive revet med af.

Som er sædvanligt for denne herre, så trækker han et ellers produktionsmæssigt ret standard livealbum op, og gør det til en oplevelse, som er 100% værd at opleve.

Alle musikerne leverer på albumniveau og opefter, så uanset om det er en ren musikoplevelse i er ude efter, eller om i vil have jeres egen lovsangsaften hjemme i stuen, så er der noget for jer her.

Det skal dog siges, at standard-versionen af albummet er lidt skuffende, da de på mindre elegant vis skærer al dialog mellem sangene fra, og det ødelægger lidt den ellers meget personlige oplevelse som albummet tilbyder. Men den fulde liveoplevelse kan dog høres enten på deluxe versionen af pladen, eller på youtube, og det er helt sikkert sådan den skal opleves.

Her kunne din reklame være
Se også