Tro, Håb & Inspiration

En fabelagtig sanger med et tydeligt kald

Fantastisk stemme og en pop/rock genre, som har en lyd af stemme, klaver og guitar.

Vi bliver taget ind i Phil´s univers af ord mod tronen, om at høre til, at overgive sig og modtage Guds fader kærlighed.
Phil har en fantastisk dejlig stemme, og han synger med kraft i stemmen. Hans tekster er gentagne, og derfor kommer vi hurtigt ind i sangene og bliver en del af tonen. Det er svært ikke at synge med på hans sange.

Fællesskab om troen vil være min anmeldelse omkring hans musikstil. Vi bliver inviteret ind i og får sammen med Phil mulighed for at synge med op til Gud. Hans fans er med i numrene som kor; på den måde er det naturligt selv hjemme i stuen at synge med. Nummeret Hymn of Heaven er en af hans stille numre. En tilbedelse og hengivenhed til Jesus, i Guds hånd og kærlige nåde. Sangen handler om at stå ansigt til ansigt med Gud en dag, den hengivelse tager os hen i vores egen personlige tilbedelse. Sangen løfter os op i nye højder.

Phil kan noget, og jeg kan ikke sætte finger på noget i forhold til hans kunstneriske færdighed. Dog kan hans sange være larmende og gå over i den høje sopran, men vi bliver overraskede i hans sange. Hans temposkift er der, og det giver mulighed for at mærke tilbedelsen i sangene på en mere rolig måde.
En fabelagtig sanger med et tydeligt kald på sit liv.

Målgruppen er unge og modne. Men primært de unge, da rock og høje toner af musiklyden fylder.

Kunstner: Phil Wickham
Titel: I Believe
Genre: Pop/Rock
Download: itunes.dk – Pris: 69 kr.

Her kunne din reklame være
Se også