Tro, Håb & Inspiration

200 teenagere til PåskeOase

Over 200 teenagere var samlet til fest, fordybelse og fællesskab på PåskeOase 2018. Foto: Benjamin Degn

PåskeOase på Rudehøj Efterskole er både fest og hverdag.

Den sidste konfetti er fejet op, og lyset er slukket i efterskolens store hal. Over 200 teenagere var samlet til fest, fordybelse og fællesskab i påskeugen. Der blev sunget, spillet brætspil, bedt og danset, fortæller eventleder Karoline Kurtzmann.

Jesus har…derfor kan jeg

Under årets tema ’SALT + LIGHT’ udforskede teenagerne Jesu ord om efterfølgelse ud fra Bjergprædikenen (Matthæus-evangeliet kapitel 5-7).

– Det har været fantastisk – men også udfordrende! For Jesus kalder os til et liv i efterfølgelse – et liv, hvor vi spejler ham ud i verden og er salt og lys for vores omgivelser, fortæller Karoline.

– Teenagerne fik også set på Påskens beretninger og zoomet ind på, hvad Jesus har gjort for os. Men også på det liv, vi kaldes ind i, i lyset af påsken. Det er et liv, hvor vi kan slippe bekymringer og sige ”Ske din vilje” til vores himmelske Far. Det er også et liv, hvor Jesus beder os om at elske vores fjender: de useje og dem, der er svære at elske. Det er et liv, hvor vi med alt, hvad vi er, kan få lov til at pege på Gud, som skinner igennem os. Scenelyset er måske slukket, men det lys, Gud skinner igennem os, skinner og vil blive ved med at skinne! understreger Karoline Kurtzmann.

Se også