Tro, Håb & Inspiration

Melvin taler om at bruge sit talent

Fredag den 22. februar kan du i Aarhus Valgmenighed høre Melvin Kakooza tale om at være ”fri til at bruge sit talent” og om sin egen rejse fra at få et kald til at leve som fuldtids stand-up´er.

Med førstepladsen i DM i stand-up i 2017 tog Melvins karriere for alvor fart, med optrædener i hele landet og tv-arbejde.

Melvin er kristen, og han brænder for, at unge må udleve det potentiale, som Gud har skabt i dem. Han taler i forbindelse med et WAVE-arrangement, som er for unge og arrangeret af YFC Danmark og flere kirker og fælleskaber i og omkring Aarhus.

Et band samlet af folk fra Aarhus Valgmenighed vil lede lovsangen. Dørene åbnes kl. 19, og mødet starter kl. 19.30. Alle er velkomne, også til at blive hængende efter mødet sammen med gamle og nye venner i caféen, som Oasehøjskolen står for.

Her kunne din reklame være
Se også