Tro, Håb & Inspiration

Lovsang der går lige til hjertet

Den amerikanske lovsanger Chris Tomlin er et kendt navn verden over, og du har sandsynligvis sunget en af hans lovsange i kirken, uden at tænke over det. Dette er hans 12. album og efter min mening det bedste.

At Chris er et gudgivent talent indenfor lovsang, er der slet ingen tvivl om. Han ryster den ene skønne lovsang efter den anden ud af ærmet og har en fantastisk evne til at formidle budskabet om Guds storhed og kærlighed på en enkel og forståelig måde.

Albummet er spækket med skønne lovsange om Guds kærlighed, omsorg, tilgivelse og fred. Det er så opmuntrende og trosstyrkende at høre og synge med på disse sange – og synge med, det kan man allerede efter to gennemlytninger på en del af sangene.

Chris Tomlin har de senere år haft godt samarbejde med andre solister og tager andre med på sine albums. På dette album finder man bl.a. sangen ”Yahweh”(No one), hvor han er sammen med Elevation Worship – og den er lige til en lovsangsfest. Så er der sangen ”I see you”, hvor han synger sammen med Brandon Lake.

Han synger også duet med Steffany Gretzinger (som har været en del af Bethel) på sangen ”O Lord, you are beautiful”.
Musikken understøtter på en rigtig god måde budskabet i hans sange, og det er et virkelig velproduceret album.

Så hvis du mangler lovsang, som fokuserer på hvem Gud er, og hvad Han kan – eller bare søger nye lovsange til menigheden – så lyt til dette album. Jeg er sikker på, at der er mere end to sange fra albummet, som du vil kunne lide, og som vil blive sunget i kirkerne fremover.

Kunstner: Chris Tomlin

Titel: Always

Genre: Lovsang

Tilgængelighed: Alle streaming-tjenester

Se også