Tro, Håb & Inspiration

Nyt Daigle-album minder om Adele

Lauren Daigle er efterhånden blevet en stor stjerne på den kristne musikscene. På denne udgivelse med sit eget navn som titel, lyder hun indimellem rigtigt meget som Adele (men hun er jo også god).

Der er ingen tvivl om, at Lauren Daigle har en stor stemme. Da hun først kom frem, var mange imponerede over et par YouTube-videoer, hvor hun brillerede, men for at slå igennem, kræver det også, at man har nogle gode sange at synge. Til sammenligning har Bob Dylan en dårlig stemme (nu er der nok nogen, der bliver sure på mig), men han skriver nogle fantastiske sange.

Lauren Daigle er medforfatter på alle sangene, så på det punkt har hun vundet min respekt nu. Hun har formået, hvilket kun nogle få andre kristne kunstnere har, at så småt bryde igennem på den almindelige (verdslige) musikscene. På denne indspilning er der mange glimrende sange. På åbningssangen Thank God I Do (som er en af dem, hvor hun lyder lidt som en Adele-kopi), brager hendes stemme godt igennem. (Men det er vel ok, at hente inspiration et sted fra) Hun har spændende musikalske besøg på den anden sang Saint Ferdinand.

Dels spiller Jon Batiste med på mellotron (Jon er leder af det musikalske band på The Late Show med Stephen Colbert) og Natalie Hemby leverer gode backing vokaler (Natalie er datter af studiemusikeren Tom Hemby fra Nashville, som har medvirket på et utal af gode, kristne indspilninger). Teksten i sang nr. otte er en, der slår benene under enhver, der er i tjeneste for Gud.

I omkvædet synges der: Hvordan kan du elske nogen, hvis du ikke tilgiver dem? Hvordan kan du høre, hvad de siger, hvis du ikke lytter? …Hvordan udlever du, hvad du prædiker, hvis du ikke selv tror på det? Musikken på det sidste nummer, These Are The Days, har en storladen big band lyd i stil med Wilder Woods (anmeldt for nyligt), og den runder pladen af på flot vis.

Kunstner: Lauren Daigle
Titel: Lauren Daigle (volume 1)
Genre: Pop
Download: itunes.dk – Pris: 89 kr.

Her kunne din reklame være
Se også