Tro, Håb & Inspiration

Worship og tilbedelse…. Housefires!!!

Bandet Housefires er udkommet med deres album i 2023, som er part lll og en del af en serie.

Worship og dybde er absolut en del af bandets udtryk, og de har en dejlig klang til både godt selskab og alene. Dog oplever jeg, at sangene indbyder til stunder i tilbedelse til vores Gud far i himlen og en tid, hvor vi har brug for at blive gjort opmærksomme på, at Gud er med os, og at vi ikke er alene. Et vidnesbyrd om Guds eksistens og fred. Det at finde hjem og tilhøre Gud fylder hjerte i denne lytning.

Jeg vil anbefale at tage et par headset på og gå ind i tilbedelse sammen med Housefires. Deres sangere er positive og favner os meditativt som lyttere med en hengivenhed og tryghed til det indre menneske. I sangene er der mange gentagelser, og det indikerer, at tilbedelse har en højde, som man skal være indstillet på at modtage og tage del i.

Sangene The Place Where I Belong og Worthy, Good Good Father er oplagte sange til at åbne himlens sluser og få et møde med Guds hellige ånd og opleve en forvandling eller en berøring lige nu og her. Et fantastisk band med både mandlige og kvindelige forsangere, fantastiske stemmer og kor og megen nærvær i tilbedelsen.

Nogle af sangene, du møder, er ikke deres egne, men en gengivelse, så sangene har en dejlig velkendt klang, og du kan synge med uden at anstrenge dig. Overgivenhed og himmelske toner møder dig og kan stærkt anbefales på alle tider af dagen. På med høretelefonerne og Gud møder dig igen på en vidunderlig måde.

Kunstner: Housefires
Titel: Housefires Part lll
Genre: Worship
Download: itunes.dk – Pris: 109,00 kr.

Her kunne din reklame være
Se også