Tro, Håb & Inspiration

Et album som emmer af jul

Så er Michael W. Smith på banen igen. Vi kender ham mest for super gode kristne pop- og lovsange, men denne gang er der jul for alle pengene.

Hvis du forventer et album med traditionelle julesange eller julelovsange, så bliver du overrasket. Albummet ”Every Christmas” emmer simpelthen af jul! Lige fra første stille klokkespil til sidste Halleluja. Det er et album med stor variation. Der er instrumentalmusik, julesang med børnekor, store arrangementer med kor og orkester, som henleder tankerne til Händels Messias – og så er der de helt enkle sange, som ”Freeze the Frame”, hvor Michaels stemme står for sig selv.

At Michael W. Smith har et gudgivent talent, er der ingen tvivl om, og jeg synes hans musiske talent skinner rigtig meget igennem her med de flotte arrangementer til både kor, orkester og ham selv som solist. Det er på alle måder et vellykket julealbum med smukke harmonier, dejlige stemmer og sang og musik, som jeg synes taler til mine sanser.

Når jeg hører sangene, ser jeg smukke vinterlandskaber, familier, som samles til jul, og jeg mærker Guds kærlighed igennem det hele. Jeg kan ikke få armene ned over dette flotte album, som nok vil være en af mine store favoritter i år. Albummet kan godt køre i baggrunden som hygge-julemusik, men det fortjener en gennemlytning, hvor man bare kan lytte og nyde både de enkle sange, de søde børnestemmer og det storslåede kor og orkester.

Så skal du have ny julemusik, så vil jeg absolut anbefale ”Every Christmas”

Kunstner: Michael W. Smith
Titel: Every Christmas
Genre: Jul
Tilgængelighed: Alle streamingtjenester

Her kunne din reklame være
Se også