Tro, Håb & Inspiration

Spændende nyt bekendtskab

God amerikansk pop med en forholdsvis ukendt artist.

Ryan Stevenson begyndte at spille musik i 2003 og udgav flere plader selv i mindre oplag, indtil han blev opdaget af Toby Mac, hvis forlag Gotee Records har udgivet denne plade, og Toby Mac har produceret.

Musikken har ligheder med Michael W. Smith og Owl City, men er mere guitarbaseret (akustisk guitar), da Ryan er guitarist.

Han har ikke en imponerende stemme, men er behagelig at lytte til, med en lidt hæs klang. Teksterne er positive og opløftende, til trods for at han også har oplevet svære ting i livet. Fx døde hans mor af kræft i 2009. Ved siden af popmusikken er han lovsangsleder i Vertical Church. Desuden har han været ambulancefører i otte år inden sin musikkarriere.

Det er nogle gode iørefaldende pop-sange. ’Lift You Up’ og ’The Gospel’ er blandt de bedste.

Flere stjerner kigger forbi og giver pladen ekstra krydderi. Michael Tait (DC Talk, Newsboys) giver nogle små pip på sangen ’Child in Your Arms’. Ryan synger en duet med Bart Miller fra MercyMe på sangen ’No Matter What’ og en duet med Amy Grant på sangen ’Faithful’. Og Toby Mac giver en omgang ’Spoken Word’ på ’The Gospel’.

Der er også et ’hemmeligt’ nummer på pladen efter den niende og officielt sidste sang, hvis man lader den køre videre. Dette nummer står dog ikke mål med de andre og virker mere, som om det er ’bare for sjov’ med trommer, som lyder som et billigt Casio-keyboard.

I 2017 vandt Ryan en pris for ’årets bedste sang’ med sangen ’Eye of the Storm’ fra den tidligere plade ’Fresh Start’. ’Eye of the Storm’ er ikke inkluderet på ’No Matter What’, men kan købes som single.

Pladen kunne sagtens have været lidt længere.
Mark Hill

Her kunne din reklame være
Se også