Tro, Håb & Inspiration

Godkendt!

Signum Regis er noget så sjældent som et heavy-metal band fra Slovakiet. Og det holder.

I Joh. 1:46 udbryder Nathanael: ”Kan noget godt komme fra Nazaret?” Men det kunne der [Jesus]. Ligeledes vil nogen måske undre sig over, om noget godt kan komme fra Slovakiet – sådan rent musikalsk? Og svaret er: Ja, det kan der! Dette fine, lille heavy band.

Jeg besøgte Slovakiet årligt, da jeg var lærer på Mariager Højskole, og holder meget af det land. Så det var en stor glæde (og overraskelse) at opdage dette band, jeg aldrig havde hørt om før.

Det er stilsikkert, velspillet og velsunget. Der er mange ligheder med bandet Theocracy med Matt Smith i forgrunden. Samme Matt Smith gæsteoptræder også på denne indspilning, så fans af Theocracy bør tjekke Signum Regis ud.

Bandet blev startet i 2007 af bassist og sangskriver Ronnie König sammen med sangeren Göran Edman. I 2015 deltog de i en musikkonkurrence. De kom i finalen, der blev afholdt i Tjekkiet, med 12 andre bands, og det endte med, at Signum Regis vandt.

Denne plade, Flag of Hope, startede som en lille EP. Denne EP er nu genudgivet i et nyt mix og er blevet forlænget til 7 sange. De har været flittige gennem årene, og denne genindspilning er på papiret deres 9. indspilning (hvor flere af dem har været EP’er).

Der har været flere udskiftninger i gruppen. Forsangeren idag hedder João “Jota” Fortinho, og de er et band bestående af 6 medlemmer. Den oprindelige sanger, Erdman, gæsteoptræder, ligesom Matt Smith gør.

Af de 7 sange er 3 af dem instrumentale: Voyage to the Distant Shores, Amorenada (+ lidt uuh-lyde) og Ave Maria.

Ift. de øvrige sange skyder åbningssangen Given up for Hope det hele godt igang. Titelsangen Flag of Hope er nok det bedste nummer, skarpt efterfulgt af Tune of War.

Kunstner: Signum Regis
Titel: Flag of Hope (Remixed and Remastered 2021)
Genre: Heavy Rock.
Download: itunes.dk Pris: 59 kr.

Her kunne din reklame være
Se også