Tro, Håb & Inspiration

Et godt bud til din playliste

Wilder Woods er et soloprojekt af forsanger og guitarist fra bandet Needtobreathe, Bear Rinehart. Wilder Woods har han opkaldt projektet efter sine to sønner Wilder og Woods.

På albummet af samme navn begiver Wilder Woods ud i forskellige lækre tracks som virkeligt grooves. Stilen er guitardrevet og med en særlig Motown-agtig RnB-lyd. Wilder Woods spiller med et overskud og en selvsikker tilbagelænethed, som er præget af lækkerhed og nærvær.

Til tider lyder det næsten som John Mayer, med underspillet og yderst smagfuldt guitar-arbejde. Wilder Woods skriver sange om det nære, om det svære og det, som virkeligt betyder noget. Det er befriende, at Wilder Woods ikke gør det sværere, end det behøver at være. Men en god melodi, et lækkert arrangement, en sprød vokal og en guitarsolo. Sådan skal det skæres.

På WilderWoods-albummet er der ti sange, som alle er værd at lytte på, men der er nogle, som skinner klarere end andre. Især nummeret “Mary, You’re Wrong” skiller sig ud. Nogle vil måske sige, at det lyder lige tæt nok på John Mayers “Waiting On The World To Change”, men det gør bestemt ikke noget, det svinger helt rigtigt!

Derudover skal sangen Someday Soon også nævnes. Det lyder næsten som en doven cowboy i en gyngestol med sin guitar på verandaen på en varm og støvet dag, der sidder og funderer over livet.

Wilder Woods er bestemt et godt bud på playlisten en kold efterårs- eller vintermorgen på cyklen eller i S-toget, eller til en langsom aften i sofaen.

Her kunne din reklame være
Se også