Tro, Håb & Inspiration

Katys egen historie om lidelse og helbredelse blev til et musikalsk gennembrud

Da Katy Nichole hittede på de sociale medier, blev hun kontaktet af et pladeselskab. En EP er udgivet, og et album er på vej.

22-årige Katy Nichole blev hurtigt til en viral sensation på grund af hendes debutsingle, “In Jesus Name (God of Possible).” Sangen blev et hit for millioner på TikTok og Instagram, før et pladeselskab kontaktede hende og fik udgivet sangen. I dag er den streamet over 150 millioner gange.

Før hun skrev “In Jesus Name”, blev Katy diagnosticeret med skoliose, som er en skævhed i rygsøjlen der gør, at den er formet som et ’S’. Hun gennemgik en operation for at rette ryggen, hvilket førte til vedvarende smerter efter operationen. Smerterne gjorde hende sengeliggende og medførte en mental og følelsesmæssig spiral, som bl.a. førte til depression.

Miraklet

Tre år senere måtte Katy igennem endnu en operation for at fjerne metalstængerne og skruerne, der var blevet placeret i ryggen. Katy oplevede et mirakel ved den anden operation: ”Jeg gik ind til anden operation, og bagefter oplevede jeg at røgskyen af depression var væk. Jeg mødte Herren i det øjeblik”, husker Katy.

”Da jeg fik mine røntgenbilleder efter operationen, var min rygsøjle faktisk mere lige, end da stængerne havde været i den. Så når jeg siger, at Gud kan gøre mirakler, mener jeg det, fordi jeg har set det.”

Gud helbreder

Der er ingen historie, der ikke betyder noget for Gud. Hver historie blev skrevet af ham, og han er den største forfatter nogensinde, erklærer Katy: ”Gud har helbredt mig, så jeg ved, at han kan helbrede en anden. Jeg vil dele min historie og håber, at den vil opmuntre andre til at gå ud og dele deres”, siger Katy Nichole.

Mod til at gå foran

Hun har både fungeret som ambassadør for Shriners Hospitals for Children® og som frivillig for Musicians On Call, og hendes helbredelse har også givet hende mod til at være fortaler for andre, der står over for sundhedsmæssige udfordringer. Det har yderligere givet hende en ny retning for sin musik – og sit liv.
”Musik har en helende styrke, og jeg håber, at mine ord bringer et positivt budskab til verden, når den behøver det mest”, siger hun.

Katy Nichole har udgivet en EP og er pt. ved at arbejde på et helt album. Man kan finde hendes EP på alle streamingtjenester.

Katy Nicoles sang ’In Jesus Name’ performet fra hendes dagligstue, blev et hit for millioner på TikTok og Instagram.

In Jesus Name (God of Possible):

I speak the name of Jesus over you
In your hurting, in your sorrow
I will ask my God to move
I speak the name ’cause it’s all that I can do
In desperation, I’ll seek Heaven
And pray this for you
Chorus:
I pray for your healing
That circumstances would change
I pray that the fear inside would flee in Jesus name
I pray that a breakthrough would happen today
I pray miracles over your life in Jesus name, in Jesus name
I speak the name of all authority
Declaring blessings, every promise
He is faithful to keep
I speak the name no grave could ever hold
He is greater, He is stronger
He’s the God of possible
Come believe it
Come receive it
Oh, the power of His Spirit is now forever yours
Come believe it
Come receive it
In the mighty name of Jesus, all things are possible

I pray for revival
For restoration of faith
I pray that the dead will come alive in Jesus name
In Jesus name

Se også