Tro, Håb & Inspiration

Jesus var med til Super Bowl

- Det samme var fem kristne spillere på holdene Philadelphia Eagles og Kansas City Chiefs.

Reklamekampagnen ”He Gets Us” havde også indslag under Super Bowl 2023. Her vises det, at Jesus var flygtning, kæmpede mod hykleri og blev uretfærdigt dømt ligesom marginaliserede mennesker kan opleve det i vor tid, oplyser WXMI-TV.

Super Bowl er USA’s mest sete sportsbegivenhed – ikke kun i USA, men også rundt omkring i verden. I år var det holdene Philadelphia Eagles og Kansas City Chiefs, der skulle kæmpe om sejren i dette års Super Bowl. Det endte med en 38-35 sejr til Kansas City Chiefs.

Forud for det store opgør har ikke mindre end 5 af spillerne bekendt sig som kristne. De fem fordeler sig med tre ”grønne” Philadelphia Eagles mod to ”røde” Kansas City Chiefs spillere:

Patrick Mahomes og KCC vandt Super Bowl 2023, og Mahomes blev kåret som bedste spiller (MVP)

Patrick Mahomes

Patrick Mahomes er 27 år og quarterback på Kansas City Chiefs. Han står gerne ved, at troen er hans nøgle til livet:

-Troen leder mig, og jeg ved, hvorfor jeg spiller, siger han. Selvfølgelig vil man altid gerne vinde, men når alt kommer til alt, så ved jeg, at jeg gør det for noget, som er meget større end mig selv, og jeg repræsenterer noget, der er meget større end mig selv. Den tillid og tro giver mig frihed til at gå ud og være mig selv og spille frit, siger Patrick.

Patrick Mahomes blev efter sejren kåret som Super Bowl MVP for anden gang i sin karriere, selv om han spillede med en forstuvet ankel.
Under et interview efter sejren fremhævede Mahomes sin modstander Jalen Hurts, der også spillede en fænomenal Super Bowl.

Jalen Hurts

Jalen Hurts og PE tablte opgøret, men Mahomes fremhævede Jalen Hurts indsats.

24-årige Jalen Hurts fra Philadelphia Eagles står også gerne ved sin tro og siger, at Gud er alt og fortjener al ære. Han forklarer:
– Du må sætte Gud først i alt, hvad du gør, og det er det, jeg tror på. Jeg er blevet velsignet i at lære ting, vokse og udvikle mig, og jeg ved, at Gud har været med mig hele vejen.

Jeg gik igennem en masse på college, men Gud var trofast, siger han og citerer sit yndlingsvers fra Joh.Ev. 13, 7: „Lige nu forstår du ikke, hvorfor jeg gør det, men senere vil du forstå det.”

A.J. Brown

A.J. Brown (PE)

A.J Brown (25 år), som spiller for Eagles, har også Gud som holdepunkt i sit liv. Han siger:

– Jeg havde planer, men Gud havde andre planer. Jeg prøver ikke at læne mig for meget op af min egen forstand. Jeg læser meget i min bibel, for det er sådan, jeg kan overvinde mine problemer, siger han. Jeg prøver ikke at stå her og være en perfekt fyr, for det er jeg ikke – det er der ingen, der er. Men jeg læner mig meget op af min tro og lader Gud vise mig vejen.

Nick Bolton

Nick Bolton (KCC)

Nick Bolton, som er 22 år, spiller for Kansas City.

– Gud gav mig muligheden for at gå ud og spille fodbold, og det gør jeg, siger han. Jeg har gjort det, siden jeg var ung, og jeg føler mig velsignet og taknemmelig til Gud. Jeg er vokset som menneske, som fodboldspiller og som efterfølger af Kristus, siger han.

T.J. Edwards

T.J. Edwards (PE)

T.J. Edwards på 25 år spiller i Philadelphia, og han siger åbent:

– Jeg er en kristen, og alt, hvad jeg gør, gør jeg for Gud. Det er en velsignelse for mig at være, hvor jeg er i dag, og jeg er dybt taknemmelig for det, siger han. Han fortæller, at han startede med bibelstudier og det sidste år er vokset i troen, og det er han meget taknemmelig for.

Her kunne din reklame være
Se også